Archive for the ‘Challenges & Tags’ Category

Boyfriend tag

Len vond het erg leuk dat ik aan hem vroeg of hij deze vragenlijst voor me wilde invullen, om als tag op de website te plaatsen. Hij vulde de antwoorden in en ik was heel benieuwd. Jullie ook? Hoe goed kent Len me, na (in juni) 15 jaar samenzijn?

 

Ze zit voor de tv, waar kijkt ze naar?
Extreme Couponing op TLC
Ik vind het fascinerend om bij Extreme Couponing te zien hoe men daar boodschappen kan doen voor bijna niets! Dat wil ik ook!

 

Jullie zijn uit eten, wat voor dressing doet ze over haar salade?
Geen, ze eet geen salade
Nope, ik ben geen salade-eter. Geef mij maar een lekker stuk vlees met een romig peper- of knoflooksausje.koffieNoem iets wat ze niet lust:
Koffie
Koffie inderdaad. Maar ik ben ook geen thee-drinker, ik hou gewoon niet van warme drankjes. Ik word er snel misselijk van.

 

Read the rest of this entry »

Tag: 10 Things I Would Repurchase

Al even gaat deze tag rond in (beauty-)blogland, de 10 Things I Would Repurchase-tag. Welke 10 producten zou ik opnieuw kopen?

10 things I would repurchase tag

Ik zocht mijn 10 meest gebruikte en favoriete producten bij elkaar, die ik eigenlijk allemaal dagelijks gebruik. Sommige producten heb ik inderdaad al vaker gekocht.

Ben jij benieuwd naar mijn 10 Things I Would Repurchase? Hier komen ze, op volgorde van gebruik.

 

HEMA eyeshadowbase

Voor mij de beste oogschaduwbasis ooit. Ik heb er de laatste jaren meerdere getest maar ik kom steeds weer terug bij deze.

hema oogschaduwbasis

Ik heb vrij vettige oogleden en alleen deze oogschaduwbasis houdt mijn oogmake-up de hele dag op zijn plaats en voorkomt creasen. De oogschaduwbasis lijkt vrij gekleurd/wit te zijn, maar droogt transparant op na het uitsmeren.

Ik denk dat dit al mijn 4e flacon is, dus mocht deze weer op zijn, dan koop ik uiteraard weer een nieuwe. Fijne bijkomstigheid, voor de oogschaduwbasis betaal je slechts € 3,25, bij HEMA uiteraard.

Read the rest of this entry »

Nailchallenge #19: Galaxies

Vandaag alweer de 19e Nailchallenge, Galaxies.

Een leuke maar pittige challenge en best moeilijk om het goed te maken. Ik heb mijn best gedaan en is niet helemaal geworden zoals ik voor ogen had, maar uiteindelijk ben ik tevreden met het resultaat.

Galaxies

De basislak is Double Take van Designer Skin, ik heb hier 2 laagjes van gelakt. Daarna heb ik met Flyin’High en Bare if you Dare van China Glaze en Hotspot van Teeez gesponsd.

Met Konad heb ik sterren gestempeld, hiervoor heb ik een zilveren Konad-lak gebruikt maar achteraf had ik daar beter een witte lak voor kunnen gebruiken, dat was wat duidelijker geweest. Als laatste heb ik met een special effect glitter topcoat van essence hier en daar wat glitters gezet.Galaxies

Of het echt ‘Galaxies’ is? You tell me!

 

Morgen #20: Water Marbled!

Nailchallenge #18: Half Moons

Op de 18e plaats van de Nailchallenge staan Half Moons.

Ik heb nog niet eerder Half Moons gemaakt, alhoewel ik ze wel ontzettend leuk en vooral stijlvol vind.

Half Moons zijn het makkelijkst te maken met een ronde ‘ringband’kantoor-sticker, zodat je de moon daarmee kunt afplakken en zo de perfecte moon creëert. Helaas had ik die niet en dus heb ik de moons uit de losse pols gemaakt. Hierdoor zijn ze niet allemaal even gelijk, maar alsnog vind ik ze goed gelukt.

half moons

De donkerblauwe lak is Blue Ray, uit de @Holografics.com collectie van essence. De lichte moons heb ik gelakt met een lichtbauwe nagellak van Eyeko. Links is de foto zonder flits, rechts met flits genomen.

 

Morgen #19: Galaxies!

Nailchallenge #17: Glitter

Deze keer nummer #17 op de lijst van de Nailchallenge: Glitter!

Glitternagellak, losse glitters, nagelstickers met glitters.. ook met deze challenge kon ik alle kanten op. Toch heb ik het weer simpel gehouden, omdat we richting Kerst gaan heb ik een ‘gewone’ rode nagellak met een glitternagellak gecombineerd.

De basislak is de rode nagellak van DA, die je op dag 1 van de challenge kon zien. De rode glitterlak die ik half over de basis heb gelakt, is de bekende Ruby Pumps van China Glaze, een werkelijk práchtige nagellak. Voor mij dé ultieme kerstnagellak.

Glitter nails

Wat een crime om de glitters goed op de foto te krijgen! Helaas zijn ze niet heel duidelijk te zien (wel in het flesje), in het echt waren ze prachtig aanwezig. Links de foto zonder flits, rechts met flits gemaakt.

 

Morgen #18: Half Moons!

Nailchallenge #16: Tribal Print

Het was jullie vast al opgevallen, gisteren heb ik geen artikel geplaatst, dus ook geen nail-art van de nailchallenge gepost. Vandaag dus #16: Tribal Print!

Ik vond het erg moeilijk een patroon of nail-art te bedenken bij dit thema. Tribals doen me denken aan de bekende tribal-tattoo’s, maar nadat ik er Google op nasloeg, zag ik hele andere patronen bij een Tribal nail-art. Meer Aztec-achtig en niet de tribals die ik in mijn hoofd had. Hele tekenkunstwerken waar ik totaal geen ster in ben. Ik wist het even niet meer.

Uiteindelijk heb ik onderstaande manicure gemaakt. Geen hoogstandje, dat weet ik, maar vrij simpel. Een beetje tussen de tribal– en aztec-prints in, makkelijk om te maken en heel draagbaar. Ondanks dat het misschien niet helemaal volgens het thema is, vind ik het toch leuk geworden.

tribal print

De basis is gelakt met Miss Minty van Gosh, daaroverheen gestempeld met Konad.

 

Morgen #17: Glitter!

Nailchallenge #15: Delicate Print

Het is tijd voor de 15e nail-art, de delicate print, en daarmee ben ik op de helft van de nailchallenge.

Door een ‘snotter-de-snotter-ik-voel-me-gammel-en-beroerd-en-grieperig‘e bui heb ik gekozen voor een makkelijke nail-art. Wederom met Konad.

De basislak is Make an Entrance van China Glaze, de stempel heb ik gemaakt met een zilveren Konad-stempellak met glitters erin. De stempel komt niet van een Konad-imageplate maar van een grote merkloze imageplate.

delicate print nails

Doordat de stempellak zilver is én glitters bevat, viel het niet mee om het goed op de foto te krijgen. Ik heb mijn best gedaan en na 386 foto’s waren dit de beste en duidelijkste. Links zonder flits en rechts met flits genomen.

delicate print nails

Hierboven nog een close-up van de print.

 

Morgen #16: Tribal Print!

 

Nailchallenge #14: Flowers

Vandaag de Flowers-nail-art vanuit de nailchallenge.

Al eerder heb ik een foto-tutorial geplaatst over hoe simpele bloemetjes op je nagels te maken. Het zou flauw zijn om die nu weer te gebruiken of dezelfde bloemetjes te maken, dus dat heb ik niet gedaan.

Nadat ik een beetje had gepruld met stripers en dottingtools, en er niets leuks op mijn nagels verscheen, heb ik Konad er bij gepakt.

flower nail art bloemetjes nagels

De basislak is miss fancy pants van Essie, de images zijn gestempeld met groene lak van Konad. Ik heb eerst met verschillende kleuren gestempeld, maar dat werd te druk. Vandaar dat ik het bij groen heb gehouden.

flower nail-art bloemetjes nagels

En nog een close-up, ik heb op iedere nagel een ander bloemetje(spatroon) gestempeld. Ook op mijn duimnagel, maar die is op eerste foto nauwelijks, en op de close-up helemaal niet, te zien.

 

Morgen #15: Delicate Print!

Nailchallenge #13: Animal Print

Dag 13 van de nailchallenge. Dit keer Animal Print.

Ik vond dit een leuke challenge en zat vol twijfel. Ga ik voor een dalmatiër-print? Nee, dan wordt het weer zwart-wit en ik heb al zwart-wit nagels in deze challenge gemaakt. Een luipaard of zebra? Allebei erg leuk. Maar een slangenpatroon of giraf is ook wel leuk… Oef, ik en keuzes maken is geen goede combinatie.

Uiteindelijk heb ik Len laten kiezen en die koos voor een tijgerprint.

animal print

De basislak die ik gebruikt heb, is Bare If You Dare van China Glaze. De zwarte streepjes heb ik gezet met een simpele zwarte basislak van Action, die in dit crackle-setje zat.

Ik weet dat de lijntjes niet helemaal strak gemaakt zijn, excuses daarvoor. Aan de andere kant, een tijger heeft ook geen perfect printje op zijn vacht. Of toch wel? 😉

 

Morgen #14: Flowers!

Nailchallenge #12: Stripes

Vandaag staan er Stripes op het programma van de nailchallenge.

Het was de bedoeling dat deze nail-art al vanmorgen online stond, maar dat is helaas niet gelukt. Ach, de dag is nog niet om :).

Stripes dus. Met streepjes kun je, letterlijk, alle kanten op en ik heb gekozen voor verticaal.

striped nails stripes streep gestreept nagels

De blauwe kleur is Flyin’High van China Glaze en de taupe-kleurige streepjes zijn gemaakt met Essie‘s miss fancy pants. Natuurlijk kun je veel fellere kleuren gebruiken voor een uitgesprokener effect, ik vond deze 2 kleuren rustig en passend bij elkaar voor een wat subtielere nail-art.

 

Morgen #13: Animal Print!

Welkom op Marlevi!
Je vindt hier alles over beauty, make-up, nail-art, fashion en meer. Ook schrijf ik over chronisch ziek zijn, handicap en alles wat daarbij komt kijken, en hier lees je meer over mij en hoe ik ineens rolstoelafhankelijk en bedlegerig werd.
Bijna iedere dag vind je hier een nieuw artikel. Kijk ook eens bij de reeds verschenen blogposts, je hoeft je niet te vervelen! Enjoy!

twitterbutton.nl

error: Content is protected !!