Archive for the ‘Winactie’ Category

Kleine update & winnares Geek Chic Pigment

Misschien is het je al opgevallen maar de laatste week heb ik wederom nauwelijks geblogd. Na alle ontstekingen volgden er nog wat minder leuke dingen waardoor de zin en energie me simpelweg ontbrak om te schrijven.

Ik weet het, ik heb de afgelopen maand Marlevi behoorlijk verwaarloosd en ik hoop dit zo snel mogelijk achter me te laten en weer (bijna) dagelijks te bloggen. Een hele uitdaging trouwens, zeker omdat de vakantie eraan komt en dit altijd een behoorlijk intensieve en energie-slurpende tijd voor me is. De kinderen zijn thuis, een of twee uitjes naar de dierentuin/pretpark, ook nog echt óp vakantie, het kost allemaal veel energie. Maar het is ook een fijne en leuke tijd :). En wat ben ik toe aan vakantie.. jullie ook?

Maar terug naar waar deze blog ook om gaat. De winnares van het Geek Chic Cosmetics pigment zou ik vorige week bekend maken en ook dat heeft dus vertraging opgelopen. Hoog tijd om het nu te doen!

De winnares van het Geek Chic Pigment in Portal Orange is…

Read the rest of this entry »

Uitslag winactie: wie heeft een essence eau de toilette gewonnen?

Vorige week plaatste ik de eerste winactie online waarbij je een van de twee eau de toilettes van essence kon winnen. Dank jullie wel voor de deelnames en leuke, enthousiaste reacties!

De winactie is inmiddels gesloten en ik heb de fruitmachine laten draaien.

winactie essence uitslag

Benieuwd of jij hebt gewonnen? Kijk snel verder.

 

Read the rest of this entry »

Pigmenten van Geek Chic Cosmetics & winactie

Al eerder schreef ik over de webshop My Bodhy, waar ik mijn synthetic precision set van Sigma bestelde en reviewde ik producten van Buddha Nose, die My Bodhy ook verkoopt.

Sinds kort heeft My Bodhy ook oogschaduwpigmenten van Geek Chic Cosmetics in haar assortiment. Geek Chic Cosmetics is een merk met een vrolijke uitstraling en knallende kleurtjes. Laat ik er niet teveel over vertellen, kijk maar mee naar de foto’s.

Ik kreeg de kleur Fabulosity (uit de Pwny Tales lijn) opgestuurd in een leuk aangekleed pakketje, daar maak je me al blij mee. Het pigment zit in een transparante verpakking met daarop een vrolijke afbeelding van een ‘my little pony’. Op het etiket onderop het potje staat de naam en de ingrediënten van het product. Het bevat 1 gram.

Read the rest of this entry »

Winactie #1: essence eau de toilette

winactie #1 essence eau de toilette

Wie jarig is, trakteert!

Zoals ik gisteren al aankondigde, bestaat Marlevi volgende week alweer 2 jaar. Dit laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en dus komen er de komende 3 weken leuke kleine en wat grotere winacties online. Vandaag trap ik af met de eerste winactie. Lees verder hoe je mee kunt doen!

 

Read the rest of this entry »

winnaressen Kneipp doucheolie Amandel-Argan

Gisteren liep de winactie, waarbij je kans maakte om één van de 6 flacons doucheolie Amandel-Argan van Kneipp te winnen, af en vandaag maak ik de 6 winnaressen bekend.

Kneipp winactie uitslag

Er waren in totaal 23 deelneemsters, deze heb ik allemaal (en sommige meerdere malen als zij meer entries ‘verdiend’ hadden) ingevoerd in de fruitmachine en die zijn werk laten doen.

Benieuwd of jij hebt gewonnen? Kijk snel verder!

Read the rest of this entry »

Reminder winactie Kneipp Doucheolie

Nog even een reminder!

Van Kneipp mag ik 6 flacons doucheolie Amandel-Argan weggeven (lees hier mijn review over dit heerlijke product). Wil jij kans maken om één van de flacons te winnen? Doe dan nog snel mee met de winactie.winactie Kneipp

Meedoen is simpel, like de facebook-pagina van Kneipp en laat een berichtje achter bij de winactie, die je hier vindt (of klik op de afbeelding hierboven).

De winactie loopt tot en met zondag 24 februari a.s. 18.00 uur!

 

Jij doet toch wel mee? Succes hoor!

Win één van de 6 Kneipp Doucheoliën Amandel-Argan!

Donderdag zette ik mijn enthousiaste review over de nieuwe Kneipp Doucheolie Amandel-Argan online en vandaag heb ik leuk nieuws.

Van Kneipp mag ik maar liefst 6 flacons van deze overheerlijke doucheolie weggeven. Hoe tof is dat, 6 dames (of heren) blij maken met dit mooie product.

Kneipp Winactie

Ben jij benieuwd naar de Kneipp Doucheolie Amandal-Argan, dan kun je hier mijn review nog eens teruglezen. Wie weet sta jij straks wel heerlijk te douchen met die geweldige product.

Voor alle duidelijkheid, ik mag dus 6 flacons weggeven verdeeld over 6 winnaressen. Je kunt dus kans maken op één flacon. Lees hieronder hoe je mee kunt doen.

Read the rest of this entry »

Uitslag Winactie #6: Inglot Palette

De allerlaatste winactie van deze feestmaand, ter ere van de eerste blogverjaardag van Marlevi, is gisteren afgelopen.

Bij deze winactie kon je onderstaand palette van Inglot winnen.

Er hebben veel dames enthousiast meegedaan, dank jullie wel daarvoor. Helaas kan ik jullie niet allemaal blij maken, hoe graag ik ook zou willen.

Bij de voorgaande winacties heb ik, om zo eerlijk mogelijk een winnares te kiezen, gebruikt gemaakt van de fruitmachine. Ook deze keer heb ik alle dames die mee hebben gedaan met hun aantal entries ingevoerd en de fruitmachine zijn werk laten doen.

Benieuwd wie als winnares is gekozen?

Read the rest of this entry »

Reminder: Winactie Inglot Palette

Voor degenen die het gemist hebben, de laatste winactie van deze maand loopt momenteel. Een leuke winactie waarbij je een Inglot palette kunt winnen!

Klik op de afbeelding om direct naar de winactie te gaan.

 

Je kunt nog tot en met maandag 4 juni a.s. 21.00 uur meedoen, dus schrijf je nog gauw in en wie weet ontvang jij binnenkort het Inglot palette thuis!

 

Uitslag Winactie #5: 2x hannah Body Travel Set

De vijfde winactie van deze maand is gisteren afgelopen en ik mag twee dames blij maken met een hannah® Body Travel Kit!

Er hebben veel dames meegedaan die kennis wilden maken met het mooie merk hannah® en haar producten. De hannah® Body Travel Kit bevat 3 succesvolle bodyproducten (hannah® Shower Treatment, hannah® Body Oil en hannah® Body Cream) en heeft een waarde van € 49,00.

Wie mag ik feliciteren? Ik heb alle namen in de fruitmachine ingevoerd en deze 2 dames zijn gekozen..

Read the rest of this entry »

Welkom op Marlevi!
Je vindt hier alles over beauty, make-up, nail-art, fashion en meer. Ook schrijf ik over chronisch ziek zijn, handicap en alles wat daarbij komt kijken, en hier lees je meer over mij en hoe ik ineens rolstoelafhankelijk en bedlegerig werd.
Bijna iedere dag vind je hier een nieuw artikel. Kijk ook eens bij de reeds verschenen blogposts, je hoeft je niet te vervelen! Enjoy!

twitterbutton.nl

error: Content is protected !!