Eindelijk! MUA komt naar Nederland!

Vanmiddag liet ik het al op facebook weten, het o-zo geliefde make-up merk MUA (MakeUp Academy) komt naar Nederland! Na weken van geruchten, geroezemoes en speculaties, werd het gisteren op het Kruidvat-event bevestigd.

MUA make up academy

Toen het nieuws gisteren bekend werd, voltrok zich een grote buzz en slaakten menig beauty-freak een tevreden zucht of kon een kreet van opwinding niet onderdrukt worden. MUA is in Engeland een ontzettend grote hit en dat is niet voor niets. Het merk staat bekend om haar palettes met fantastisch pigment, vergelijkbaar met Sleek.

Al een hele tijd geleden liet ik het Heaven and Earth palette zien, met haar mooie tinten en goede pigment. Maar ook de lipsticktrio’s en foundations zijn erg in trek, net als de blushes en vooral niet te vergeten de prachtige highlighters. Welke producten eigenlijk niet? MUA make up academy

En de prijzen, die zijn echt écht budget te noemen.

MUA make up academy

MUA is een fantastische aanwinst voor Nederland en ik ben er heel content mee. Well done Kruidvat!

Natuurlijk zal ik jullie een aantal producten uitgebreid laten zien en zal ik nog een apart verslag over het event zelf maken, want er waren nog veel meer leuke producten te zien.

Vanaf april zal MUA exclusief verkocht gaan worden bij Kruidvat. Helaas niet in alle filialen, daar is simpelweg de ruimte nog niet voor, maar om te beginnen in 100 geselecteerde Kruidvat-winkels in Nederland en in 40 Kruidvat-filialen in België. De lijst van verkooppunten zal ik dit weekend toevoegen.

 

Ken jij de producten van MUA al?

4 Responses to “Eindelijk! MUA komt naar Nederland!”

Leave a Reply

Welkom op Marlevi!
Je vindt hier alles over beauty, make-up, nail-art, fashion en meer. Ook schrijf ik over chronisch ziek zijn, handicap en alles wat daarbij komt kijken, en hier lees je meer over mij en hoe ik ineens rolstoelafhankelijk en bedlegerig werd.
Bijna iedere dag vind je hier een nieuw artikel. Kijk ook eens bij de reeds verschenen blogposts, je hoeft je niet te vervelen! Enjoy!

twitterbutton.nl

error: Content is protected !!