Bewegen op een modieuze manier

door Marcel

Nu kan ik helaas niet meer bewegen maar een hoop van mijn lezeressen natuurlijk wel. Het is prettig om te bewegen, gezond te eten en fit te zijn, zeker met de zomer in aantocht waarin we ons meer bloot geven en onszelf graag goed in shape in bikini hijsen.

Het vereist enige motivatie, maar zodra je er lekker in zit doet het je waarschijnlijk heel goed. Sporten zorgt uiteraard voor een goede conditie en een strak lichaam, maar ook voor een goed gevoel en positieve energie. Zorg voor een geschikt outfit voor de sport die jij beoefent, die ten eerste comfortabel zit en er ten tweede ook een beetje goed uit ziet. Het oog wil immers ook wel wat. In dit artikel vind je leuke fashiontips voor in de sportschool.

Fashionable outfit

Fashionable aan de workout, de perfecte manier om sporten een beetje leuk te maken. Door je goed en comfortabel te kleden voel jij je net iets zelfverzekerder en kan je er harder tegen aan. De strakke sportlegging wordt tegenwoordig veel gespot bij het sporten. Dit multifunctionele kledingstuk zit lekker strak, oogt sportief en laat de juiste vrouwelijke vormen uitkomen. Super geschikt tijdens het hardlopen, fitnessen of dansen. Voor een sport zoals yoga staat de comfortabele eigenschap centraal. Je moet natuurlijk niet door je kleding belemmerd worden als je net je been in je nek legt.

womens-fitnessbron foto

Sneakers!

O yeah, wij vrouwen mogen aan de sneakers! Het gebeurt niet vaak dat een schoenentrend zo lekker loopt, maar dit jaar is het toch echt zo. Kies een vet paar in jouw favoriete kleuren en ervaar het zelf! De sneakers sluiten over het algemeen netjes aan om je voeten, waardoor ze super geschikt zijn voor het sporten. Daarnaast zien ze er goed uit, een echte eyecatcher in de sportschool. De meest geliefde sneaker van dit moment is de Nike Air Max, gevolgd door de Nike Roshe Run. Beide helaas erg prijzig, maar dan heb je wel wat natuurlijk. Als je een beetje krap bij kas zit kan je ook kiezen voor Vans of All Stars. Deze gympjes zijn ook dit jaar razend populair en tevens beter te betalen.

 

Accessoires

Ga voorbereid op pad en schaf van te voren wat sportaccessoires aan. Als je iemand bent die met de auto naar de sportschool gaat is het misschien een idee om een telefoonhouder in de auto te plaatsen, zodat je veilig naar je sportschool kan rijden. Doe je liever thuis je oefeningen, omdat een fitnessabonnement misschien te duur is? Zet je telefoon of tablet naast je neer in bijvoorbeeld een Samsung Note Pro 12.2 hoes of Sony Z2 hoes met ingebouwde standaard en kijk wat buikspieroefeningen af op Youtube. Volg je instructeur terwijl je de oefening doet, super handig!

 

En, ben jij al een beetje in shape?

Leave a Reply

Welkom op Marlevi!
Je vindt hier alles over beauty, make-up, nail-art, fashion en meer. Ook schrijf ik over chronisch ziek zijn, handicap en alles wat daarbij komt kijken, en hier lees je meer over mij en hoe ik ineens rolstoelafhankelijk en bedlegerig werd.
Bijna iedere dag vind je hier een nieuw artikel. Kijk ook eens bij de reeds verschenen blogposts, je hoeft je niet te vervelen! Enjoy!

twitterbutton.nl

error: Content is protected !!