Zomercollectie Kruidvat

Het is inmiddels alweer een paar weken geleden dat het Kruidvat event plaatsvond, waarbij de nieuwe zomerproducten getoond werden. Helaas is het me niet eerder gelukt om je de nieuwe producten te laten zien en een kijkje bij het event te geven, wel liet ik je al enthousiast weten dat MUA bij Kruidvat verkocht gaat worden. Binnenkort laat ik je wat MUA-producten in een review zien en heb ik een leuke winactie in petto. Maar eerst nog even een terugblik naar het event.kruidvat event

De zomer was in huis gehaald! De locatie was erg leuk aangekleed en de producten werden op een leuke en speelse manier getoond.

MUA make up academyMUA! Inmiddels verkrijgbaar bij de grotere Kruidvat-filialen.

kruidvat eventHet liefst gaan we de zomer een paar pondjes lichter in en daarvoor biedt Kruidvat een range aan producten. Nieuw en tijdelijk in het assortiment is de banaan-aarbei smoothie.

kruidvat event skin scienceNaast de introductie van MUA, is deze nieuwe huidverzorgingslijn het paradepaardje van Kruidvat. Ze introduceert Kruidvat Skin Science, een innovatieve lijn van vijf huidverzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige ingrediënten voor een natuurlijk stralende, egale en jeugdig ogende huid. Deze productlijn is specifiek gericht op vrouwen tussen de 35 en 55 jaar en belooft rimpels in 4 weken te verminderen met maar liefst 35%.

kruidvat event zonnebeschermingZonnebescherming mag natuurlijk niet ontbreken, in spray of creme. Voor zowel de gevoelige huid, als de kinderhuid maar ook aan het beschermen van het haar is gedacht. Wil je extra snel een kleurtje dan kun je de Sun & Tan producten gebruiken.  Om zonneallergie en zonneblaasjes te voorkomen is er de Solait SOS Soothing Gel.

kruidvat event master perfumerThe Master Perfumer is uitgebreid met 2 nieuwe damesgeuren Black Vanilla en White Lily en 2 nieuwe herengeuren, Black Musk en Grey Fougere.

kruidvat event ontharingOm goed voor de dag te komen met je blote benen en voeten, biedt Kruidvat verschillende producten. Van ontharingsspray tot scheergel en -mesjes, harsstrips, voetencreme en eeltsokken.

kruidvat event nagels en makeupEn natuurlijk, wat make-up betreft kun je bij Kruidvat je hart maar ophalen..

 

Hoe bereid jij je voor op de zomer?

3 Responses to “Zomercollectie Kruidvat”

 • Linda:

  Wat veel nieuwe producten, altijd leuk. Helaas is hier geen Mua te vinden en dat terwijl we hier meerdere grote en kleinere filialen hebben, dus kan jammer genoeg de producten van Mua niet uit proberen. Naar de nieuwe verzorgingslijn ga ik zeker kijken.

 • Ben vooral benieuwd naar het vanille luchtje! Vergeet er telkens naar te kijken bij de Kruidvat

 • Els:

  Leuk als er wat nieuwe dingen bijkomen! En zeker als jij ons daarvan op de hoogte houdt!
  Bij het volgende bezoek ga ik er zeker eens naar kijken.

  Bedankt voor het plaatsen lieve Leontine!
  Trouwens, het maakt niet uit dat het niet meteen gebeurd hoor!
  Mij zie je ook niet meteen naar het Kruidvat hollen….. 😉

  Liefs en knuffel
  Els XXX

Leave a Reply

Welkom op Marlevi!
Je vindt hier alles over beauty, make-up, nail-art, fashion en meer. Ook schrijf ik over chronisch ziek zijn, handicap en alles wat daarbij komt kijken, en hier lees je meer over mij en hoe ik ineens rolstoelafhankelijk en bedlegerig werd.
Bijna iedere dag vind je hier een nieuw artikel. Kijk ook eens bij de reeds verschenen blogposts, je hoeft je niet te vervelen! Enjoy!

twitterbutton.nl

error: Content is protected !!