Fijne moederdag – voor alle vrouwen

Vandaag is het moederdag. Ik ben nog iedere dag dankbaar dat -na moeilijke en onzekere jaren- onze grote wens uiteindelijk toch in vervulling mocht gaan. Twee keer zelfs.

Maar ik ken het verdriet en daarom denk ik op moederdag ook altijd aan de vrouwen, die graag mama zouden willen zijn of worden maar die het wonder helaas niet mogen of kunnen ervaren. Deze vrouwen verdienen óók een bloemetje, liefs, aandacht en medeleven in hun verdriet, verlies en gemis.

Net als alle bijna-, surrogaat-, inval-, overblijf-, oppas-, pleeg-, wanna be’s, meant to be’s-, could be’s-, should be’s-, knutsel-, frutsel-, luizen-, voorlees-, hulp-, en alle andere niet-officiële moeders..

Moederdag. Voor sommigen zo gelukkig, voor sommigen zo verdrietig.  Onderstaande afbeelding met gedicht vond ik hier op facebook en wil ik graag met jullie delen.

moederdag

Gelukkig heeft iedereen een mama en is het dé dag om wat extra aandacht aan haar te geven. Beleef samen met haar een mooie dag en laat weten hoeveel je van haar houdt. En kun je helaas niet meer samen zijn, dan hoop ik dat je met liefde terug denkt aan de tijd die jullie wél samen hadden en dat je je kunt troosten met mooie warme herinneringen.

rode roos

Er zullen een hoop mama’s verwend worden met lekkere ontbijtjes-op-bed, met zorg uitgezochte kadootjes, geurende bloemen, mooie tekeningen en de leukste knutsels. Ik ben heel benieuwd wat ik dit jaar in ontvangst mag nemen.

Ik wens jullie allemaal een fijne moederdag!

3 Responses to “Fijne moederdag – voor alle vrouwen”

Leave a Reply

Welkom op Marlevi!
Je vindt hier alles over beauty, make-up, nail-art, fashion en meer. Ook schrijf ik over chronisch ziek zijn, handicap en alles wat daarbij komt kijken, en hier lees je meer over mij en hoe ik ineens rolstoelafhankelijk en bedlegerig werd.
Bijna iedere dag vind je hier een nieuw artikel. Kijk ook eens bij de reeds verschenen blogposts, je hoeft je niet te vervelen! Enjoy!

twitterbutton.nl

error: Content is protected !!