Het gaat niet meer

 

Ruim drie jaar geleden heb ik met ontzettend veel plezier Marlevi opgezet en dit mettertijd uitgebouwd tot een goedlopend blog waar ik met heel veel plezier aan werkte. Ondanks dat ik niet graag opgeef en de laatste maanden probeerde vol te houden door steeds een stapje terug te doen, lukt het écht niet meer. Mijn gezondheid en lichaam laten me teveel in de steek en ik heb niet meer de energie om blogposts te schrijven en alle bijbehorende werkzaamheden voor mijn blog te verrichten. Op het moment ben ik herstellende van een heftige operatie en staat me nog het een en ander te wachten aan intensieve behandelingen, waardoor ik nu al weet dat er de komende maanden zéker niets zal verschijnen. Hoe het er daarna voorstaat, durf ik niet te zeggen. Om eerlijk naar mezelf en jullie te blijven, is het tijd om de knoop ‘definitief’ door te hakken.

Met pijn in mijn hart kan ik niet anders dan zeggen dat ik -hopelijk tijdelijk- stop met bloggen.

Natuurlijk hoop ik het bloggen in de toekomst weer op te kunnen pakken, maar dit betekent wel dat mijn algehele lichamelijke conditie een stuk zal moeten verbeteren. Iets wat op dit moment niet reëel en haalbaar lijkt, maar zeg nooit-nooit natuurlijk.

Marlevi zal gewoon ‘in de lucht’ blijven en je kunt me nog altijd contacteren via het email-adres dat vermeldt staat op de contact-pagina. Hou er wel rekening mee dat het wat langer kan duren voor ik antwoord. Mocht je graag worden geïnformeerd als er toch weer iets op Marlevi geplaatst wordt, abonneer je dan via de RSS-feed of via Bloglovin’. Je ontvangt dan automatisch een email als er een nieuwe blogpost is geplaatst. Natuurlijk mag je me ook toevoegen op mijn (persoonlijke) Facebook waar je me kunt blijven volgen en lezen hoe het met me gaat.

Voor nu, dank jullie allemaal ontzettend voor jullie trouwe bezoekjes, alle leuke en lieve comments onder blogposts en alle mooie dingen die ik dankzij jullie heb mogen ervaren. Bedankt en tot ziens!

18 Responses to “Het gaat niet meer”

 • Ach meidje, vrouw, wat enorm balen, echt giga!
  Voor jouzelf en je gezin, wat een weg, wat een uitdaging, ik heb zo’n respect voor jou en jullie.
  Heel heel veel liefs en betering waar die hopelijk, ieder microgrammetje is er één, maar te halen is!

  Dikke Kus, Carolien

 • Wat enorm jammer dit te lezen…Ik hoop echt dat je je in de toekomst weer goed genoeg gaat voelen om te kunnen bloggen. Liefs!

 • Heel jammer, maar sommige dingen gaan nou eenmaal voor. Heel veel succes en sterkte!

 • Vera:

  :-(

  Heel dikke kus, je weet me te vinden! Xxx.

 • Agnetha:

  Het is jammer, maar zeer begrijpelijk! Sterkte en veel liefs.

 • Anjo:

  Ahhhhh lieverd, kan me voorstellen dat dit heel zwaar is voor je! Heel veel sterkte! Ik denk aan je xxx

 • Ahhh Leontine toch :( Ik heb zoveel respect voor jou, bewondering en ik heb je site met veel plezier gelezen. Soms met een traantje en ik had het zo met jullie te doen. Wat vind ik dit ontzettend jammer voor je. Bloggen vind/vond je zo leuk om te doen, even heel iets anders en lekker met make-up rommelen. Gezondheid gaat voor!

  Heel veel liefs,
  Kelly

 • Angela T:

  Och Leontine, wat een zware beslissing. Ik begrijp deze keuze. Het is gewoon ontzettend waardeloos (understatement) als je lijf niet meer kan wat je hoofd wil. Heel veel sterkte en ik hoop dat je snel en goed herstelt van de operatie. Knuffel van mij x x x

 • Sterkte met alles! En ik snap je keuze. Je moet doen wat goed voor JOU is.

 • Wat enorm jammer lieve Leontine.. wat moet dit rot voor je voelen!

  Wees trots op wat je met je mooie site bereikt hebt!

  Ik wens je heel veel sterkte met alles en denk toch wel aan je, ook al zal ik je nu niet meer zien op events. Uit het oog is niet uit het hart hoor, ik wens jou en je mooie gezinnetje het aller aller aller beste!

  Liefs Xx Helen

 • Linda:

  Oh wat vind ik dit verschrikkelijk voor, dat juist dit waar je zoveel pelzier in had, niet meer haalbaar is vind ik heel erg voor je. Kan alleen maar heel hard voor je hopen dat het tijdelijk is….
  Heel veel sterkte met je herstel en met alles.
  Veel liefs, Linda

 • Wendy (B):

  Knuffel!
  Jullie hebben echt wel veel tegenslag hoor!
  Is er niemand die je eventueel wat kan helpen met je blog?

 • Petra:

  Jouw blog was uniek in zijn soort, ik ga je missen! Maar je eigen gezondheid en je gezin komen natuurlijk altijd op de ereste plaats. Ik wens je heel veel sterkte en gezondheid en hoop in de toekomst je nog eens terug te zien.

 • Esmeralda L:

  Wat ontzettend vervelend om te lezen. Hopelijk gaat het straks toch nog weer wat beter, maar voor nu, heel veel sterkte gewenst

 • Jose:

  Heel veel sterkte en beterschap gewenst, hopelijk kun je in de toekomst het bloggen weer oppakken ? Ik hoop dat er herstel/beterschap in je bereik ligt. ((hugs))
  Zal regelmatig kijken of je weer in beeld bent 😉 dag dag!

 • Sterkte! En hopelijk gaat het in de toekomst beter met je waardoor je je hobby bloggen weer kan oppakken

 • Wat balen maar gebruik je energie nu lekker voor je meiden en jezelf! Ik ga je toevoegen op FB en hoop je ooit weer terug te zien op je blog x.

Leave a Reply

Welkom op Marlevi!
Je vindt hier alles over beauty, make-up, nail-art, fashion en meer. Ook schrijf ik over chronisch ziek zijn, handicap en alles wat daarbij komt kijken, en hier lees je meer over mij en hoe ik ineens rolstoelafhankelijk en bedlegerig werd.
Bijna iedere dag vind je hier een nieuw artikel. Kijk ook eens bij de reeds verschenen blogposts, je hoeft je niet te vervelen! Enjoy!

twitterbutton.nl

error: Content is protected !!