Beauty Challenge #29-30

 

29 – Photo of something that makes you go awww

Baby-foto’s van mijn kinderen, daar smelt ik echt van, en dan zeker de foto’s dat ze in de armen bij hun grote, sterke papa liggen. De kwetsbaarheid van zo’n hummeltje en de veiligheid en geborgenheid bij de papa ontroert me enorm. Ik heb hier geen baby-foto’s van mijn eigen kinderen op mijn pc of bij de hand, dus bij deze een foto van een andere (mij totaal onbekende) baby en (erg mooie ;-)) papa. Maar het idee is hetzelfde.

Bron foto

 

30 – Your favorite nail polish

Dat is de Sally Hansen – Back to Fuchsia, een prachtige nagellak in een mooie, roze kleur. Qua merk vind ik de nagellakjes van China Glaze ook erg fijn.

 

Ook deze Beauty Challenge is, eindelijk, afgelopen. Ik vond het leuk om te doen, al werd het na een paar dagen al een beetje een verveling. De keuze om 4 vragen in één artikel te stoppen is dan ook een goede geweest, zowel voor mij als voor jullie. Hopelijk weten jullie weer wat meer van me en zo niet, vraag me wat je wilt weten.

Leave a Reply

Welkom op Marlevi!
Je vindt hier alles over beauty, make-up, nail-art, fashion en meer. Ook schrijf ik over chronisch ziek zijn, handicap en alles wat daarbij komt kijken, en hier lees je meer over mij en hoe ik ineens rolstoelafhankelijk en bedlegerig werd.
Bijna iedere dag vind je hier een nieuw artikel. Kijk ook eens bij de reeds verschenen blogposts, je hoeft je niet te vervelen! Enjoy!

twitterbutton.nl

error: Content is protected !!