De leukste kado-ideetjes voor Moederdag!

Volgende week is het de 2e zondag van mei, dat betekent dat alle mama’s in het zonnetje gezet zullen worden. Het is dan Moederdag! Vertel je mama hoeveel je haar waardeert, respecteert en van haar houdt, dat heeft ze verdiend! Natuurlijk zijn zelfgemaakte knutsels de leukste kadootjes die een mama kan krijgen, maar ben je niet zo creatief, dan koop je gewoon een bijzonder, mooi of leuk kadootje voor haar.

Hieronder vind je een overzicht van de leukste kadootjes om jouw mama mee te verwennen. Of misschien ben je zelf al moeder? Dan zie je vast een leuk kadootje voor op je verlanglijstje.

 

 

Geef LOOkX make-up, LOOkX Skincare of LOOkX lifestyle producten kado.
Al eerder heb je de mooie producten van LOOkX Spring – Summer 2012 kunnen zien. Maar wat te denken van het heerlijk LOOkX Hot & Cold Mask, speciaal voor een beautybehandeling thuis? De producten van LOOkX zijn nu ook via de webshop te koop en dat is gemakkelijk shoppen. Scan de QR-code of klik hier om naar de webshop te gaan.

 

 

 

 

 

 


Zoek een mooi sieraad of accessoire uit bij Sunflowerjewels.
Sunflowerjewels heeft prachtige sieraden in haar assortiment, zo heb je hier kunnen zien en lezen. Je vindt daar zeker een sieraad of accessoire dat past bij jouw moeder. Natuurlijk heeft Sunflowerjewels ook een speciale Moederdagaanbieding: bij elke bestelling vanaf € 25,00 krijg je een leuke ring met roos t.w.v. € 7,50 cadeau (doordat de ring verstelbaar is, past deze vrijwel altijd); de roosjes zijn er in diverse kleuren, je krijgt een willekeurige kleur. Je bestelling wordt mooi ingepakt, zorg wel dat je voor 7 mei a.s. bestelt, dan is je bestelling zeker op tijd binnen. Hier vind je de shop.

 


Sinds kort zijn bij SOAP Treatment Stores de producten van FACE Stockholm verkrijgbaar.
Maak je klaar voor een overload aan kleuren en top producten, gebruikt door visagistes en make-up artists. Tussen de meer dan 150 kleuren oogschaduw en lipstick in 200 kleuren, zit zeker de perfecte kleur voor jouw moeder. Of geef je moeder een make-up sessie kado! Ook dat kan bij SOAP Treatment Store. Tijdens deze Professional Make Up Session van 30 minuten, voor slechts € 30,00, krijgt je moeder een op maat gemaakt advies en wordt ze voorzien van een prachtige spring/summer look. Hier vind je meer informatie over alle behandelingen, producten en stores.

 

 

 


De nieuwe SANS SOUCIS ANTI-AGE Time of my Life huidverzorgingslijn is een krachtige combinatie van botanische en minerale ingrediënten.
Deze lijn combineert de kostbare mineralen en sporenelementen van het thermale water uit Baden-Baden met zeer effectieve plantenextracten. Een extract uit hibiscuszaden is het extra verzorgende element in de Time of my Life verzorging. Dit ingrediënt ondersteunt de collageenvorming in de huid. De huid wordt steviger en ziet er jeugdiger uit. Kies uit de lichte Time of my Life Facial Fluid als de optimale basis voor de dag- en nachtverzorging, de dagverzorging die is verrijkt met plantaardig squalaan en avocadol® waardoor de huid er de hele dag verzorgd en glad uitziet of een rijke nachtverzorging die de de huid regeneratie ondersteunt. Kijk hier voor meer informatie en verkooppunten.

Ook Lush pakt uit met moederdag!
Een van mijn favoriete (web)shops met geweldige producten. Speciaal voor de mama’s heeft Lush een speciale, tijdelijk verkrijgbare douchegel gemaakt met een geur waar je moeder dol op zal zijn, Rose Jam Douche Gel! Hier zal je moeder heel blij van worden, dat garandeer ik je. Mocht je wat groter willen uitpakken, dan kies je het Mama Mia Cadeau. Een box vol heerlijke producten in roze of oranje! Voor slechts € 37,95 verwen je je moeder met Tiny Hands handserum, The Washing Up Fairy, Ro’s Argan Bodyconditioner, Sultana of Soap en Lemony Flutter. Klik hier om naar de webshop te gaan.

 

 

 


Is je moeder dol op natuurlijke producten, dan zoek je een passend kadootje bij RS Natural Cosmetics.
De producten van RS Natural Cosmetics vind ik erg prettig in gebruik, en je kunt zelf een prachtig beautypakket voor je moeder samenstellen. Speciaal voor moederdag kun je gebruik maken van de kortingscode MOEDER en ontvang je maar liefst 15% korting op alle producten (code geldig t/m 13 mei) en de bestelde producten worden feestelijk en luxe verpakt. Ga hier naar de webshop.

 

 

 


Zoek je een bijzonder setje sieraden van het nieuwe label “Made with Lief” of “Nonsense Label“, dan kun je bij Onlinearmbanden terecht.
Speciaal voor moederdag heeft onlinearmbanden 4 leuke sieraden setjes samengesteld. De setjes zijn superleuk om te geven aan de allerliefste mama. De voorraad van deze setjes is beperkt dus wees er snel bij OP=OP. Maar natuurlijk kun je ook slagen voor een andere armband naar je keuze, het assortiment is heel groot en leuk!. Hier vind je de shop.

 

 

 

 

Ik hoop dat je wat leuke ideetjes hebt opgedaan en je mama goed zult verwennen met Moederdag. Vergeet het ontbijt op bed niet!

Mijn mama wordt in ieder geval niet vergeten en natuurlijk verwacht ik zelf ook wat knutselwerkjes.

Heb jij al een kadootje gekocht voor je moeder? Als je zelf moeder bent, wat heb jij op je lijstje staan?

 

4 Responses to “De leukste kado-ideetjes voor Moederdag!”

  • Wat een leuke tips allemaal en ook heel leuk dat een ervan RS Natural Cosmetics is, dank je wel, erg leuke verrassing!

    De kortingscode MOEDER is een heel speciale want hij staat niet op de RS site vernoemd. Hij is verspreid in onze nieuwsbrief speciaal voor de lezers en is een keer voorbij geflitst op FB en twitter direct na het verschijnen daarvan. Goed dat je dat hebt opgepikt, nu kunnen jouw lezers ook profiteren, heel lief van je dus!! Lieve groetjes en een fijne dag vandaag! Rieneke

  • leuke tips!

    xoxo

    link & gedeelte bericht verwijderd i.v.m. spam

  • […] In dit artikel nog wat last-minute tips om goed uit te pakken met moederdag, voor ieder budget. Uiteraard kun je ook nog even kijken bij de moederdagkado-tips die ik vorig jaar gaf. […]

Leave a Reply

Welkom op Marlevi!
Je vindt hier alles over beauty, make-up, nail-art, fashion en meer. Ook schrijf ik over chronisch ziek zijn, handicap en alles wat daarbij komt kijken, en hier lees je meer over mij en hoe ik ineens rolstoelafhankelijk en bedlegerig werd.
Bijna iedere dag vind je hier een nieuw artikel. Kijk ook eens bij de reeds verschenen blogposts, je hoeft je niet te vervelen! Enjoy!

twitterbutton.nl

error: Content is protected !!