Op reis met Kruidvat

De zomervakantie is in zicht en dat betekent voor de meesten onder ons: lekker op vakantie! Met de handige én leuke reisaccessoires die Kruidvat binnenkort biedt, wordt het reizen een stuk makkelijker en comfortabeler.

 

Lekker luieren aan de Costa del Sol of een stedentrip naar het prachtige Rome? Wat zijn jouw vakantieplannen voor deze zomer? Kruidvat introduceert een tijdelijk assortiment reisaccessoires om iedere reis goed te beginnen.

 

Het assortiment bestaat uit fleurige accessoires voor verrassend lage prijzen. Denk aan handige reisflesjes, oordopjes, een oogmasker, koffer- en combinatieslot, paspoorthoes, kofferriem en nog veel meer.

 

 

Soort product Prijs
Reiskussen € 2,99
Kofferriem € 3,99
Reisflesjes (4 stuks) € 1,99
Kofferlabel € 1,99
Combinatieslot € 2,49
Kofferslot met sleutel € 2,49
Waterdicht strandtasje € 2,99
Oordopjes (3 paar) € 1,99
Oogmasker € 2,49
Paspoorthoes € 2,49

 

De producten zijn vanaf 12 juni a.s. in alle Kruidvat-winkels verkrijgbaar in een zebra print in de kleuren aqua, roze en zwart. Wees er op tijd bij, want op = op!

 

Heb jij een vakantie geboekt? Wat is jouw ideale vakantiebestemming?

 

2 Responses to “Op reis met Kruidvat”

Leave a Reply

Welkom op Marlevi!
Je vindt hier alles over beauty, make-up, nail-art, fashion en meer. Ook schrijf ik over chronisch ziek zijn, handicap en alles wat daarbij komt kijken, en hier lees je meer over mij en hoe ik ineens rolstoelafhankelijk en bedlegerig werd.
Bijna iedere dag vind je hier een nieuw artikel. Kijk ook eens bij de reeds verschenen blogposts, je hoeft je niet te vervelen! Enjoy!

twitterbutton.nl