Hydrofiel reinigen met Hannah®

Dé basis voor een perfect schone, zuivere
en comfortabel aanvoelende gezichtshuid!

 

Een zorgvuldige tweedagelijkse reiniging van de gezichtshuid is één van de belangrijkste basisstappen qua verzorgingsritueel,  als je haar gezond, zuiver en goed ontvankelijk voor overige huidverbeterende producten wilt houden. Bij het gebruik van schuimende reinigers of producten op basis van alcohol kan de huid tijdens het reinigen echter flink uitdrogen. De lijn van hannah® biedt twee uiterst milde, zogeheten ‘hydrofiele’ reinigingsproducten, waarmee de gezichtshuid in alle zachtheid optimaal kan worden ontdaan van make-up, teveel talg en andere onzuiverheden.

‘Hydrofiel’ reinigen houdt in, dat de producten die je daarbij gebruikt met water vermengbaar zijn, zonder echter te schuimen. Dit zorgt ervoor dat de huid diepgaand kan worden gereinigd op een heel milde, zachte en effectieve wijze en vooral: zonder uit te drogen! Hydrofiele reinigingsproducten zorgen ervoor dat de natuurlijke huidbarrière intact blijft en laten de huid na het reinigen zacht, fris en comfortabel aanvoelen.

Binnen de lijn van hannah® is er een keuze uit twee hydrofiele reinigers:

Een zuivere, frisse en zachte huid dankzij hannah® Cleansing Milk

De milde, romige en pH- regulerende formule van hannah® Cleansing Milk is geschikt voor de meest gevoelige huid. De formule ruikt aangenaam naar amandel en reinigt de huid uiterst zacht, maar tevens intensief. Dankzij de hydrofiele samenstelling laat deze rijke milk zich, na het aanbrengen en verdelen ervan over de huid, heel gemakkelijk met water vermengen. Vervolgens kan deze eenvoudig  met lauw water worden afgespoeld. Het resultaat is een zijdezachte, comfortabel aanvoelende en perfect gereinigde huid die ontdaan is van make-up, overtollig talg en andere onzuiverheden.

hannah® Cleansing Milk € 17,50 / 50 ml

 

Een schone én heldere huid op een ‘groene’ wijze dankzij hannah® Clear Cleansing Oil

De hannah®  Clear Cleansing Oil is een unieke manier van gezichtsreiniging op basis van natuurlijke oliën, voor een ieder die een ‘groene’ (eco) manier van reinigen verkiest. Al sinds de oudheid zijn de positieve eigenschappen van diverse oliën bekend, zoals pure amandel-,  jojoba-,  of sojaolie. De combinatie van deze eeuwenoude kennis met de wetenschappelijke ontwikkelingen van tegenwoordig, hebben geresulteerd in deze zuivere, ‘hydrofiele olie’. De hannah® Clear Cleansing Oil bevat als belangrijkste basis een hoog percentage zuiver plantaardige sojaolie met uitstekende reinigende eigenschappen. Deze volledig natuurzuivere emulgator zorgt voor een verfijnde hydrofiele substantie, die de huid in de diepte reinigt, zonder een vettig laagje achter te laten. De formule bevat tevens diverse antioxidanten, waaronder vitamine E afkomstig uit zonnebloemolie. Deze zorgt ervoor dat het huidoppervlak goed beschermd is tegen vrije radicalen tijdens het reinigen. Het toegevoegde ingrediënt ‘Dermofeel’ zorgt voor een hoge mate van verdraagzaamheid door de huid (ook rondom de ogen), waardoor zelfs de meest gevoelige (oog)huid effectief gereinigd kan worden. Het resultaat? Een intens frisse, schone en heldere huid en een ecologisch verantwoord begin van huidverbetering!

hannah® Clear Cleansing Oil € 34,00 / 50 ml

Een nog intensiever resultaat met een warm microwave kompres

Door gebruik te maken van een warm microwave kompres tijdens het afnemen van de hannah® hydrofiele reinigingsproducten krijgt de huid een optimale reiniging én  bovendien een extra vochtboost. Doordat het vochtige kompres in de magnetron wordt verwarmd gedurende 30 seconden en daarna het gezicht bedekt, wordt de huid intensief en vooral in de diepte gereinigd. Het warme microwave kompres geeft een directe stoom af, waar de huid dankbaar voor zal zijn!

 

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen van de hannah®-producten, kun je contact opnemen met hannah® SIRC via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.huidcoach.nl


10 Responses to “Hydrofiel reinigen met Hannah®”

 • Hey Leontine!
  Grappig, wij gebruiken voor het afschminken bij de NOS al jaren en jaren deze methode en sinds 6 jaar de Hannah cleansing milk. Moet wel zeggen dat die niet door iedereen goed wordt verdragen. Een aantal collegas heeft behoorlijk last van de handen na gebruik op een client. Maar goed, je kunt nooit iets maken waar echt iedereen tegen kan natuurlijk.

  Ik gebruik zelf graag de hydrofiele olie van Nouvital, op azuleenbasis.

  Heb je deze produkten ook al zelf geprobeerd? Lees graag jouw eigen ervaringen hiermee.:)

  Groetjes
  Monique

  • ow vergat nog te zeggen: zo’n warme doek is heerlijk maar pas op als je een gevoelige huid hebt of bv couperose. Dan is het snel te heet en schoonmaken met zo’n doek staat gelijk aan een flinke scrubbeurt dus voorzichtig! ;)

   • Wat goed dat jullie de cleansing milk en deze methode gebruiken. Klinkt me heel fijn, ook de producten lijken me super. En dank je voor je tip! Met warmte moet je daar inderdaad extra voorzichtig mee zijn.

    Ik weet nog niet of ik deze producten mag/ga testen, op het moment ben ik reinigings- en verzorgingsproducten van een ander merk aan het testen wat nog een paar weken in beslag neemt. Maar als ik ze ga testen, laat ik het weten (en lees je er zeker nog over).

    • Huidcoach:

     Beste Leontine, natuurlijk mag je de hannah Cleansing Milk en Cleansing Oil testen om je ervaring met jouw lezers te delen! Wij ontvangen graag je gegevens via -gegevens verwijderd ivm privacy-, zodat we de producten naar je toe kunnen sturen. Alvast bedankt!

  • Huidcoach:

   Beste Monique, top om te lezen dat de hannah Cleansing Milk voor het afschminken bij het NOS Journaal wordt gebruikt! Visagisten gebruiken inderdaad deze Cleaning Milk ook graag. Deze milk is zeer mild en zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid, het is dan ook niet gebruikelijk dat de milk minder goed wordt verdragen op de handen. Zou je hierover contact met -gegevens verwijderd ivm privacy- willen opnemen zodat we erachter kunnen komen waarom men last krijgt van hun handen? Alvast bedankt!

   • Beste Huidcoach,
    Ik heb er zelf geen last van dus ik vind het moeilijk om over andermans probleem te gaan mailen, maar de personen in kwestie hebben wel al last van astma en soms exzeem en bij gebruik van die milk krijgen ze (bloedende) kloven en een zeer zeer droge huid.
    Hopelijk heb je hier wat aan.

    Groeten,
    Monique3

    • Huidcoach:

     Beste Monique,

     Bedankt voor je snelle reactie! Natuurlijk begrijpen wij dat het lastig is om voor je collega’s te spreken, maar dit is voor ons een totaal onbekend probleem. Deze milk is zeer mild, zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid, en kan ons inziens dit probleem niet veroorzaken. Er zal iets anders aan de hand zijn, daarom willen wij graag in contact komen met de desbetreffende personen, omdat wij uiteraard graag hierbij willen helpen. Dit kan via -gegevens verwijderd ivm privacy-. Alvast bedankt!

 • Ik zal het telefoonnummer doorgeven maar ik kan niet beloven dat ze ook gaan bellen natuurlijk. Ik hoop dat u dat begrijpt. Ze gebruiken gewoon iets anders om af te schminken en dat gaat prima.

  Overigens ben ik van mening dat hoe goed je ook rekening houdt met de gevoeligste huid als producent, er altijd wel iemand zal rondlopen die er niet tegen kan. Het is gewoon niet mogelijk om iets te ontwikkelen waar 6 miljard mensen tegen kunnen. Daarvoor zijn er teveel variabelen bij elk individueel persoon, die in combinatie met het product een reactie zouden kunnen geven.

  Maar goed ik ga het doorzetten.

  Groeten,
  Monique

 • [...] juni liet ik jullie het persbericht zien over Hydrofiel reinigen met hannah®. Vandaag vertel ik jullie mijn ervaring en mening over de [...]

 • [...] eerder vertelde ik je over hydrofiel reinigen en liet ik je de Clear Cleansing Oil van hannah® zien. Naast deze Clear Cleansing Oil heeft [...]

Leave a Reply

Welkom op Marlevi!
Je vindt hier alles over beauty, make-up, nail-art, fashion en meer. Ook schrijf ik over chronisch ziek zijn, handicap en alles wat daarbij komt kijken, en hier lees je meer over mij en hoe ik ineens rolstoelafhankelijk en bedlegerig werd.
Bijna iedere dag vind je hier een nieuw artikel. Kijk ook eens bij de reeds verschenen blogposts, je hoeft je niet te vervelen! Enjoy!

twitterbutton.nl